Industri nyheder

Arbejdsprincippet for hydraulisk motor

2021-09-30

Hydraulisk motor er en energiomdannelsesenhed, der omdanner væskens trykenergi til roterende mekanisk energi. Det er en aktuator.


Hydraulikmotorer kan også opdeles i ensrettet og tovejs, kvantitativ og variabel. På grund af de strukturelle forskelle er de grundlæggende egenskaber og anvendelsesområde for forskellige hydrauliske motorer også forskellige.


â‘  Gearmotoren har dårlig tætningsevne, lav volumetrisk effektivitet og lavt olietryk; Men dens struktur er enkel, og prisen er billig. â‘¡ Klingemotoren har lille volumen, lille inertimoment og følsom handling; Imidlertid er den volumetriske effektivitet ikke høj, de mekaniske egenskaber er bløde, og den lave hastighed er ustabil. Derfor er den velegnet til lejligheder over medium hastighed, lille drejningsmoment og hyppig start og pendling. â‘¢ Aksialstempelmotor har høj volumetrisk effektivitet, stort hastighedsreguleringsområde og god lavhastighedsstabilitet; Men slagfastheden er lidt dårlig. Det bruges ofte i højspændingssystemer med høje krav. â‘£ Radialstempelmotor med lav hastighed og højt drejningsmoment har stor slagvolumen, stor volumen og lav hastighed. Det behøver ikke reduktion og kan bruges direkte til at køre belastning.




Tlf
E-mail
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept